05-16-2005, 03:00 PM
Quote:Danas,nam se svete,sprdaju se sa nama,rade sta hoce.
NEkad kad ih prebijes oni ti sledecu tekmu vrate,al te puste,pa ti opet vracas njima...
SAD te lome,tebe,tvoju devojku,tvog sina osnovca...i boli ih uvo
Ово што причаш о мурији некад и сад о томе сам причала милион пута са ортацима и сви се слажу да је и у време Слобе мурија била боља. Претуку те па те пусте а ови бре пуцају у децу. И никоме не одговарају за своје преступе! Па где то има? Само у овој оболелој земљи. Препрашили су људе пред дерби. Свако нормалан ко би дошао са дететом или девојком размишља, шта ако мурија запуца (као на последњим дербијима) крене бежанија и шта треба дете или девијка да ти погине у стампеду ако не од метка.
Сад на последњем дербију када смо изашли после 40. минута. Стоји кордон изнад улаза а дебил на вратима каже : "Не може нико кући, док се утакмица не заврши." Дрка нас и смеје се. До њега инспектор и он се смеје каже "Не знам ја ништа. Можете кући али не смете после да се вратите". Видим људи се враћају са улаза и одлазе на други. Ја се изнервирам и питам обојицу "Шта је било? Правите логор овде, а? Ко може од вас да нам забрани да идемо кући?" А они се смеју. А онда жандар из кордона ми каже (и њему сам пришла и питала га исто то) "Ма, можете кући али идите доле..." Мрзим их СВЕ! :bes
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)