05-13-2005, 10:09 AM
Stvarno je tuzno kako svi znaju da kazu da je Irak okupiran zbog nafte, mi bombardovani zbog Monike Levinski i ne znam cega jos (naravno u svemu tome i ima manje ili vise istine), a NIKO sem navijaca nije kadar da razmisli bar malo sta se sada radi. Ne pratim bas mnogo nas TV, a i imam samo sat. RTS, ali pretpostavljam da im je derbi dosao kao kec na 11. I umesto da pricaju o gluposti u mojoj bivsoj osnovnoj, oni prebace lopticu na nekoga koga mogu svi lepo da mrze i u toj mrznji se ujedine, samo sto su umesto Srba ovaj put posluzili srpski ,,huligani". Mediji odrade svoje, u stilu CNNa, BBCa i ostalih sranja i super. Zaboravi se i Labus i sveznajuca budala Vuksa... Strasno. A svi vole da se prave pametni i kazu fudbaleri su glupi, a niko bar da se potrudi da shvati da taj televizor ne govori istinu i samo istinu. I svi kazu kao koliko su Ameri glupi sto veruju TVu, a MI??? :bes
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"