05-12-2005, 09:48 PM
Quote:warsaw Wrote:Nikola-Phoenixx Wrote:KIZO mislim da nije fer tako da pricas o onima ko koji su ostali.Zamisli ti da dodjes iz Vranja,Leskovca ili nekog drugog mesta koje je udaljeno od Bg najmanje 300,400 km. dal ti nebi bilo glupo da das neznam ni ja koliko para,prevalis koliki put i na kraju k...c, sto sam dosao.
P.S. mislim postavi se malo i u njehovoj situaciji
Apsolutno se ne slazem,razumem pare,put ali ako vecina,svi napustaju ,onda se solidarises i na taj nacin pomazes u borbi protiv lopova&chostaplera!
Da si prevalio toliko doog put,recimo i napustio tribinu dokazao si na taj nacin svoju neku moc! namigivanje
kakvu moc?
ja milim da ako smo vec trebali bojkotovati derbi trebalo se bojkotovati cutnjom a ne izlaskom sa stadiona.
jer ipak ti volis i navijas za zvezdu.
ionako sad groblje sere kako smo bojkotovali zbog toga sto nam nisu dali da unesemo koreografiju.
Moc Nas{TRIBINE},organizacije...izgleda da ne razumes,ustvari razlikujemo se u navijackim pogledima,cutanja je bilo i to dosta... namigivanje
To je za dobro kako Zvezde tako i Tribine,i bole me tuki sta prica Groblje,mnogo razmislja{te}o njima...
Zasto te to muci,sta oni pricaju?
Da je "neko"dosao iz Sydneya uradio bi isto ,takav je stav TRIBINE, a 10-ti spratovi ne maju veze i NEmozes na taj nacin da uporedjujes...
S