05-06-2005, 06:54 AM
Quote:Jedini je izlaz da od lopova budes jos veci lopov, pa da se lobiraju ljudi, pa da se namestaju tekme, pa da se dovode igraci na foru sve ko sto rade zeka&bjeka...
Једини излаз?
Па скидам ти капу ја за бољи предлог нисам чула!

Ја сам видела излаз у другом правцу. Капирам, ако нам је ова управа већ толико наклоњена колико показује, небитно из којих разлога, сигурно ће нам удовољити у већини наших прохтева. Умемо ли ми њима да кажемо хоћемо тог и тог тренера, хоћено тог и тог играча, хоћемо тако и тако. Ево Годра каже да је несрећан што су садашњи играчи потписали уговоре а убеђена сам да се то није десило било би још више незадовољних. Значи пођимо од себе и запитајмо се имамо ли какав план (а да не личи превише на криминал из комшилука) да нашем клубу буде боље? Ако га имамо, предочимо га управи, не испуне ли наше захтеве, онда напоље. Ако идеја немамо, онда да ћутимо и се закључа овај топик.
НиколаБГД и Делија Север оставите сада "празне приче" које се могу причати до у бесконачно по ко зна који пут и које само "испирају мозак" ако сте мишљења да је једини излаз бити "већи лопов од лопва" онда немојте више ништа ни писати на ову тему. Јер вам је идеја очајна, не верујем да је неко за то да нам дођу "још већи лопови" а и не видим где би ту била "промена"? :o
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)