05-05-2005, 08:17 PM
Samo kratko... Nije ovo mesto za ovu pricu pa cu zato i biti kratak... Lucky star je u pravu sto se tice vecine stvari, svaka cast upravi za neke poteze, ali... Ko je kriv sto partizani imaju mnogo para, ko je kriv sto mi nemamo, zasto smo toliko propali, svi kupuju a mi nemamo ni za to, namesta se na sve strane i svi rade za njih a za nas niko nece.... Hiljadu zasto a malo je pravih odgovora... Cujem pricu da smo toliko pukli sa parama da u kancelarijama postoji zabrana da se okrece nula... Mislim strashno... Vise bih voleo da imamo los odnos sa upravom a da Zvezda ima para, osvaja trofeje, docekuje prolece u Evropi, igra Ligu Sampiona itd...
U nekim momentima imam dilemu sta i kako a onda kad razmislim, promene su neminovne, samo je pitanje da li cemo cekati da brod skroz potone pa onda kukati ili probati sa novim kormilarom... I sa njim cemo mozda potonuti, ali mozda ce nas i izvuci na neko ostrvo spasa... Ovi sadasnji se ne menjaju vec 15 godina a Zvezda tavori... To je cinjenica.... A opet ne vidim ni nekog ko je kadar da nas izvadi iz govana, nazalost zacarani krug... Ovo je moje i samo moje misljenje vezano za upravu, tako i svako od vas ima svoje... Zato bih zamolio sve da ne rasplinju ovu pricu jer ce da padne zakljucavanje... Uostalom nije ni mesto ni vreme... Necu da dozvolim da se ljudi pljuju i i napusavaju oko ove teme kao sto se ranije desavalo....
U nekim momentima imam dilemu sta i kako a onda kad razmislim, promene su neminovne, samo je pitanje da li cemo cekati da brod skroz potone pa onda kukati ili probati sa novim kormilarom... I sa njim cemo mozda potonuti, ali mozda ce nas i izvuci na neko ostrvo spasa... Ovi sadasnji se ne menjaju vec 15 godina a Zvezda tavori... To je cinjenica.... A opet ne vidim ni nekog ko je kadar da nas izvadi iz govana, nazalost zacarani krug... Ovo je moje i samo moje misljenje vezano za upravu, tako i svako od vas ima svoje... Zato bih zamolio sve da ne rasplinju ovu pricu jer ce da padne zakljucavanje... Uostalom nije ni mesto ni vreme... Necu da dozvolim da se ljudi pljuju i i napusavaju oko ove teme kao sto se ranije desavalo....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "