05-17-2005, 11:31 AM
bl regency wrote:
Bravo Brate. Sto posto se slazem
Quote:Pa ja trazim gdje da napisem nesto o njemu,na netu sve zakljucano kad sad naletim na ovo . Ratko dostanic? Boze kakav kreten od covjeka,kakve izjave u kojima je ponizio nas klub i sta jos vec. I inace sam alergican na defanzivce trenere,ali on je sve prevazisao. A tek kad izjavi da je on trener koji uvijek igra na gol vise. Ja nisam neki strucnjak ali znam da kad imas covjeka od preko 2 metra moras da igras sa 2 krila tj. sa 3 spica. Zigic ne treba da predje centar nikada,ja popizdim kad vidim da ko lud trci gore dole da bi izbio loptu kod kornera i onda naravno da nema snage napred. Duplo bi bio korisniji jos da mu trener kaze stoj gore i trpaj,ali mi imamo seljacinu a ne trenera. Samo kad pomislim nas napad sa Zigicem centarforom,lijevim krilom Djordjicem i desno Pericom,a sve su mogli dovesti. Naravno tu nasa bajna uprava cini cuda u negativnom pravcu. Mali Djordjevic je trenutno najjaci igrac,obozavam da ga vidim,prava prznica,nema prolaza,ide u kost,i ne pruza ruku posle duela,bice igracina.Boze samo da mi je docekati da jednom imamo trenera koji ce postaviti formaciju sa trojicom u napadu. Najgore mi je sada sto ce se i uprava i dostanic vaditi na jebeni kup a Zvezda nikad gora nije bila u istoriji.
Bravo Brate. Sto posto se slazem