04-25-2005, 10:33 PM
Quote:Ratko Dostanic je jako dobar trener samo ima jedan problem i to je zigic on nema pojma u fudbalu smotan je kao saila mi trebamo nove igrace
Da ti nesto posteno kazem:
Da je Dostana dobar trener ne bi bio u ovom trenutku tamo gde je...
Trener FK CZV treba da bude bivsi igrac Zvezde,to pod jedan,a pod dva...Svaki buduci trener Zvezde mora sam da koncipira tim i da dovede igrace koji ce igrati kako on svira(taktika),a ovo krpljenje i pravljenje pite od govana nikada nije i nece dati nikakve rezultate.
Dostanic nije dobar trener,jer svestan ocajne selekcije tima koju je zatekao umesto da zrtvuje sezonu praveci golgetere i odbranu(dok sledece sezone ne napravi srednji red)-on pokusava da krpi sve to u jedan tim koji ce sada uz Bozju pomoc dati rezultate,a posto rezultata nece biti, sa a ni bez Boga,ovi kvalitetniji koji sede na klupi ili igraju na drugim pozicijama(zarad trenutnih prilika) ce otici iz kluba cim pre i tako cemo se vrteti u krug do kraja balade...ili je vec dosao kraj balade

Kao sto svi znamo tim za velika dela se gradi godinama uz stravicnu selekciju i ulaganje,a "svake godine novi trener" je samoubistvo za svaki klub...pritom pod "velikim delima" ne mislim ne izgubiti od prdizana i uzeti kup i eventualno prvenstvo jer to vise nije tako tesko u uslovima danasnje lige...