04-25-2005, 07:04 PM
Quote:Ratko Dostanic je jako dobar trener samo ima jedan problem i to je zigic on nema pojma u fudbalu smotan je kao saila mi trebamo nove igrace
Da nije bilo "smotanog" Zigica mi ne bismo ni uzeli proshlu titulu. Taj smotani Zigic je dao glodarima dva komada. Isti taj smotanko je sam preokrenuo rezultat u Cirihu protiv Young Boysa. Sad ga svi kao neshto kritikuju a on je vishe dao Zvezdi nego recimo trenutni kapiten Marko Pantelic kome se skandira jer ljubi dres.
Ne znam na shta odoshe tolike pare kad mi trebamo da prodajemo igrache da bi opstali. Po meni je otvaranje medija centra i svlachionica bacanje para jer opet je bolje zadrzati igrache za te pare, motivisati ih da udju u Ligu Shampiona pa onda od para koje tu inkasiraju mogu da naprave svlachionice itd. Ako imaju para da prave svlachionice i centre i ako mogu sebi da priushte da odbiju 200 000 evra od Metalurga za obeshtenje Dishljenkovica ("ne prima Zvezda milostinju"), to znachi da nisu u nekom ogromnog finansijskom shkripcu da bi MORALI da prodaju igrache.