04-24-2005, 08:50 PM
Kiza je sve rekao... Jedino shto bi na njegovu listu igracha koji ne valjaju dodao Mudrinica i Miladinovica (i Djokaj mi smrdi. Mislim sve su to polu igrachi. Dostanic je morao da dovede ili iskusnog odbrambenog ili napadacha da menja Zigu i Pantu kad zataje. Ali ne, on se odluchio za najgore reshenje. Doveo je dvojicu veznih igracha i to obojicu iz nashe lige. Obojica su nedokazani igrachi, ali to se moglo i ochekivati od Dostanica koji je tipichni prvoligashki trener (pre Zvezde isteran iz Obilica i Zemuna).
Shto se tiche derbija, umesto Djordjevica bhi stavio Dudica, a umesto Mudrinica bih stavio Dexu Milovanovica. Naravno Sharac bi igrao umesto retardiranog Lukovica, i uneo bar malo iskustva u ovaj tim.
Moramo i da uzmemo u obzir da je jedan od nashih najboljih igracha, Boshko Jankovic, skroz podbacio i celu utakmicu se bukvalno nije video, a zadatak mu je da kreira. Takodje je i Mudrinic igrao mnogo loshe a Kovachevicu je zadatak da kvari protivniku igru.
Moje ocene derbija:
Randjelovic 6,5
Basta 7 (Dudic 6,5)
Djordjevic 7
Bishevac 6,5
Lukovic 6,5
Kovachevic 8
Mudrinic 5,5
Krivokapic 6,5
Jankovic 5
Pantelic 7
Zigic 7
Shto se tiche derbija, umesto Djordjevica bhi stavio Dudica, a umesto Mudrinica bih stavio Dexu Milovanovica. Naravno Sharac bi igrao umesto retardiranog Lukovica, i uneo bar malo iskustva u ovaj tim.
Moramo i da uzmemo u obzir da je jedan od nashih najboljih igracha, Boshko Jankovic, skroz podbacio i celu utakmicu se bukvalno nije video, a zadatak mu je da kreira. Takodje je i Mudrinic igrao mnogo loshe a Kovachevicu je zadatak da kvari protivniku igru.
Moje ocene derbija:
Randjelovic 6,5
Basta 7 (Dudic 6,5)
Djordjevic 7
Bishevac 6,5
Lukovic 6,5
Kovachevic 8
Mudrinic 5,5
Krivokapic 6,5
Jankovic 5
Pantelic 7
Zigic 7