Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fudbal ili basket - opet...
Hristos Voskrese Delije!!!

E da… Napisao bi ja dosta toga, ali Kiza je sve rekao, bili smo zajedno u kombiju i bojim se da nesto ne ponovim… Mozda da dodam…

Eto mi opet krecemo iz kraja, standardni smo svuda ove sezone i to je za pohvalu… I Kiza nam se pridruzio, ukazalo se slobodno mesto, u drugom kombiju jos nenormalnija ekipa i sve je licilo na show time… Usput poneka pesma, vise pish pauza i trauma sa putom… Mislim dolazio sam u Kulu bar 3-4 puta i nikad da pogodim iz prve, godinama niko da postavi putokaz, koliko kapiram iz prica na forumu svi imaju taj problem… Neko ce da kaze ma bili ste pijani, nije ljudi stvarno je ko da si u lavirintu…

Na ulazu u grad patrole nas naravno zaustavljaju, jednom, drugi put i oba puta kazu da nema besplatnih karata… Ma ne, mi ne znamo… I predlazu nam pratnju do stadiona… Tu sam umro od smeha… Ali eto zandari ozbiljno shvataju svoj posao i nista ne prepustaju kontroli…. Zamisli sprovode dva kombija i cirka 16-17 ljudi…

Iako sam na momenat pomislio da ce nas biti jako malo, pojava svih vecih grupa sa severa me je obradovala… Na samom stadionu bbrs, heroes, a sa zakasnjenjem ub i brigate… UB su bili posebno raspolozeni i stvarno njihova inventivnost sa pesmicama, posebno ona o bosku me je odusevila… A ono sa patikama nije kako je Kiza rekao bilo suncanje vec vise po njihovoj ideji koreografija… Ma show skroz… Novu pesmu pohvaljujem, mozda su reci malo prenatrpane u onom delu kada neko drugi sve to procenjuje, ali ok je i ovako…

Moram priznati da me je pomalo razocaralo to sa neulaskom odredjenog broja ljudi… Ne zelim nikog da napadam ili da nekog pohvaljujem, ali stvarno, mi dodjemo iz BG i potrosimo za ovo gostovanje minimum 600-700 kinti, a neki i mnogo mnogo vise, a vecina onih koji ne udju su iz Kule i okolnih gradova i sav trosak im je bio ta jebena karta… Mislim malo nelogicno, ali za ubuduce, ako neko nije znao, to je vec izlizana prica, nema nista vise za dzabe ljudi… Cele sezone placamo sami i svi koji su na stadionu su platili i jebiga to je cena koja se placa da bi bio uz klub… A priznacu da je bar meni mala, jer ne mogu da zamislim da mi to bude prepreka da manje vise gledam ove jadne fudbalere ili kosarkase, ali mnogo vise da budem tu, pevam, aplaudiram, budem deo tribine, na sve moguce nacine pokazujem ljubav prema Zvezdi, druzim se sa ljudima itd…

Nego jos nesto me zagolicalo u Kuli… Primetili su mnogi, ovo je ipak sto se tice brojnosti jedno od losijih izdanja Delija ne samo u Kuli uopste nego i u poslednje dve-tri sezone od kada nam je brojnost u stalnom porastu… Da li su razlog samo praznici, ili sve vise ima nezadovoljstva sa rezultatima, upravom, igracima, desavanjima u ligi??? Nekima je bilo cimanje da idu jer kako kazu titula je izgubljena… Neko ce opet reci e to nisu pravi navijaci… Ne treba biti uz klub samo kad je najbolji, sada kada je tesko treba da budemo tu… Slazem se ja, ali nama je vec dugo tesko, juce sam neposredno od direktnih aktera saznao takve price o namestanjima u nasoj ligi da me zabolela glava… Znaci svi kupuju a mi nemamo para za hleba… Uprava je totalno nesposobna… Ni trener nam nije mnogo bolji, a igraci… Pesmica o bosku vam sve kaze… Interesuje me imamo li muda vise da se jednom i sa severa zaori najglasnije moguce: UPRAVA NAPOLJE!!! I da se ovog puta to istera do kraja…

Posto smo mi bili mazohisti, krenuli smo i na basket… Rece opet ovde neko, uprava kreteni, organizuju turnir na uskrs… Jeste, i ja mislim da su kreteni, ali… Pa i fudbal se igrao za praznik… Sto bar nismo dosli da im kazemo sta mislimo o tome javno, jasno i glasno??? U putu ka Kuli smo saznali info da ljudi koji idu u Kulu ne idu na basket i to nam je tamo potvrdjeno, a i iz grobarskih izvora smo saznali da i oni ne idu na tekmu… Njihov razlog je bio bojkot GY lige… Ne secam se da su je bojkotovali kad je bio derbi u ligaskom delu takmicenja… Nego, da se vratim na ono jasno i glasno… Dosli smo na derbi na drugo poluvreme i jos jednim ovim putem se zahvaljujem Dj….. koji nam je uzeo karte i darivao iste… Usput show od pijanstva, Kiza je zaboravio da kaze da nas je jedna pumpa “castila” gajbiom piva i nekim sokicima… Kad udjoh u halu samo sto se nisam slogirao od plave boje… Rekoh jebote da nisu dosli bbb da nam se nesto svete za juce, kad ono zandari u broju od nekoliko stotina, hiljada, jebem li ga…A na tribini raspad… Neki kao navijaju i povremeno se primi i sedeci deo ali u globalu raspad… Neka deca pokusavaju da vode to i organizuju, pridruzuje im se i nash jedan lik, mladji, ali jok bre… Vec je spomenut hit luka prostitutka, ljudi su extra reagovali ali nije bilo dovoljno mase da to zagrmi… Mada moram priznati da je na momente zvucalo ok oo zvezda ole…Dolazim do onog dela jasno i glasno… UPRAVA NAPOLJE!!! I njima ista poruka kao i fudbalskoj upravi… Gde su obecani trofeji, obecana igra, organizuju turnir na velike pravoslavne praznike… Gube od groblja po ko zna koji put u zadnjih dve-tri godine… I sta je trebalo drugo… Nas deset je pokusalo da im kaze sta misli sa tim uprava napolje, ali oni koji su mogli da nam se pridruze su vec izasli, drugi su nas bledo gledali, a oni treci nisu ni bili na tekmi… Evo sezona se blizi kraju, ne vidim sta smo postigli sa tim bojkotom, pa necemo mi njih da oteramo tako sto ne dolazimo… Samo svojim dolaskom mozemo da kazemo sta mislimo i da ih eventualno i najzad oteramo…

Eto, mozda sam malo preterao i okasnio sa izvestajem, ali posto sam sinoc imao i “sedamnaesto” poluvreme, tj. dolazak kuci u 4 ujutro, nikad nije kasno za dobru pricu sa tekmi…
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Fudbal ili basket - opet... - by Red Star Forever - 04-29-2005, 03:04 PM
Fudbal ili basket - opet... - by paki035 - 04-30-2005, 12:05 AM
Fudbal ili basket - opet... - by Red Star Forever - 04-30-2005, 06:54 AM
Fudbal ili basket - opet... - by Indjija - 04-30-2005, 10:52 AM
Fudbal ili basket - opet... - by hooligaNS - 04-30-2005, 08:47 PM
Fudbal ili basket - opet... - by hooligaNS - 04-30-2005, 08:48 PM
Fudbal ili basket - opet... - by bjcz - 04-30-2005, 08:56 PM
Fudbal ili basket - opet... - by Gigac_FCRS - 04-30-2005, 09:19 PM
Fudbal ili basket - opet... - by Indjija - 05-01-2005, 06:04 AM
Fudbal ili basket - opet... - by Ujka Vanja - 05-01-2005, 09:18 AM