Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Супер лига за кошаркаше
Quote:Не разумем зашто Џо није више играо. Зашто Трифуновић никада не почиње утакмицу са истом петорком. Све лоше је покупио од Змага. Ротацији 12 играча је потпуно лоша. Она је изводљива у случају када имаш 12 подједнако квалитетних професионалних и искускних играча.
E OVO je glavni razlog!!! A to sto su sudije jadne, to je druga stvar... Ajde probajte vi da igrate tako da vam se svaka 2 minuta menjaju 2-3 saigraca... Pa odigrajte uigrane kombinacije (sta to bese??? :batine ), pa se snadjite kad treba znati kako saigrac razmislja... A bokser olimpijac je smesan. Treba ga drzati, ali samo kao moguceg uletaca na teren, u slucaju frke... A u slobono vreme mu prepisati 24h dozu SLOBODNIH BACANJA!!!
Sami smo sebe pobedili tim izmenama...
A kao manje bitni razlozi, tu je i prekid utakmice BAS kad nas je krenulo, zbog navijaca... To im je bas super doslo - produzeni tajmaut, a onaj idiot komentator kaze kao:to pomaze ekipi koja gubi :batine , a mi u seriji!!! Ne znam, stvarno sam razocaran - i odbojku izgubismo...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Messages In This Thread
Супер лига за кошаркаше - by Milos_cz - 04-20-2005, 09:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)