04-06-2005, 06:03 AM
Не знам шта је на крају било са нашим Пантом и комисијом али поред њега и Бошко Јанковић је жестоко револтиран због нечега и у неком интервјуу је навео да превазишао ову средину и да жели да оде јер не може више да поднесе катастрофалан фудбал у нашој земљи...није конкретно навео шта му највише смета...осим : "да не улазим у то шта се све "иза кулиса" ради..."
На почетку пролећне сезоне зачуђен је био и Достанић, ово је једна његова реакција : "... Нисам параноичан, мада ми неке ствари нису баш јасне: одлаже се и Куп што је нелогично и неисправно. Одлагање на одлагање, сигурно не ваља. Међутим, сигурно се тиме нећемо замарати, знамо шта нам је циљ и како ћемо до њега стићи..."
На почетку пролећне сезоне зачуђен је био и Достанић, ово је једна његова реакција : "... Нисам параноичан, мада ми неке ствари нису баш јасне: одлаже се и Куп што је нелогично и неисправно. Одлагање на одлагање, сигурно не ваља. Међутим, сигурно се тиме нећемо замарати, знамо шта нам је циљ и како ћемо до њега стићи..."
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)