Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Шта је навијачка култура?
Ukoliko stvari budu tekle onako kako se ochekuje , a to je pun kurac , debila , idiota , pozera , semenkara , koji ce se kurchiti i bahato ponashati , a da su tu doshli zbog Rome , a ne zbog Zvezde (nazalost) ne vidim drugo reshenje sem batine . I mislim da to treba svima predochiti . Ne znam koliko je finansijiski izvodljivo ali pala mi je jedna ideja na pamet kako pokushati smiriti prokurchene seljake bez batina .

Da se na papir stave slike polomljenih faca , izgazenih ljudi posle batina , i napisati , ukoliko ne budete poshtovali red na tribini , ukoliko ne budete slushali vodju , a pritom se josh bahato ponashate i boli vas dupe za navijanje , mozete vrlo lako zavrshiti kao ljudi na slikama . Ukoliko ne zelite probleme , molimo vas da pevate chitavu utakmicu i ponashate se normalno .

Ne znam koliko je to pametno/izvodjivo ali mozda bi tim nekim uterivanjem straha u kosti indijanaca uspeli da pipitomimo odredjen deo u prave navijache jer bi se sasrali , drugi deo bi rekao nije ovo za mene , a treci koji bi eventualno nastavio da se kurchi bi proshao kako bi proshao i posle toga bi se zapitao ...

Eto to je neki moj predlog ..

Poz
Reply

Messages In This Thread
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 11-15-2005, 12:02 AM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 11-15-2005, 11:38 AM
Шта је навијачка култура? - by petar-DELIJE024 - 11-15-2005, 11:43 PM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 11-16-2005, 09:09 AM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 11-16-2005, 09:18 AM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 11-16-2005, 12:49 PM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 09-21-2005, 09:54 AM
Шта је навијачка култура? - by Anonymous - 09-29-2005, 01:59 PM