09-21-2005, 12:20 AM
Quote:То што клинци који долазе на стадион свашта стављају на себе, само да је у црвено-белом, делом је заслуга њиховог незнања и навијачке (не)културе, а другим делом њиховог економског стања. Којекакве црвено-беле крпице се могу наћи на тезгама, бувљацима, секонд-хенд продавницама, и то по смешним цифрама. Онај ко размишља економски свакако да ће пре купити тако нешто него дрес или било шта друго на стадиону што је скупо и за око, а камоли за џеп.
Добро је што је отворен штанд на северу, али једна ствар ми није јасна. Ако на неки начин желимо да едукујемо и униформишемо људе који долазе на Звездине утакмице, треба да им понудимо одговарајућу алтернативу. А та алтернатива је плава мајица Делије Север 1989 по цени од 600 динара. Еј, бре, 600 динара за мају?! Па, где ће вам душа?! Разумем ја да је за нормално функционисање сваког навијачког клуба потребан новац, али ово је стварно безобразлук, чак и да је та мајица трејд марк. Групе и подгрупе на северу раде мајице за своје потребе, па ме живо занима да ли их оне коштају 600 динара или 30-50 одсто мање.
Evo razmisljam sta da odgovorim na ovo nisam siguran da li se zajebavas ili mislis ozbiljno ?
Ma evo bicu iskren ne znam sta da ti odgovorim, zaista mislim da si ti jedan sa slika, cak sta vise sam ubedjen u to. Jer nemoze da mi dopre do glave da neko moze ovo da kaze i da bude ozbiljan. Ti si prvi koji je to rekao...
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.