05-21-2003, 10:34 AM
Kada smo vec kod Pubova i engleskih navijaca. Najveci ludak koga sam ja upoznao u svom nadasve interesantnom zivotu
bio je jedan Irac koji je sa devojkom boravio u Italiji na onom svetskom prvenstvu '90, pa zapalio preko trajektom i nasao se u Budvi te godine. Mi smo pokusavali, (ortaci i moja malenkost, zajedno na moru te godine) da otvorimo neku flasu piva bez otvaraca a da je ne razbijemo. I nista, nailazi lik, vidi da se mucimo, uzima i to resava zubima. Naravno odmah krece prica upoznavanje i slicno. Krenemo zajedno u neki kafic da gledamo tekmu, a u njemu gomila nemackih navijaca, oni su valjda i uzeli prvenstvo te godine. Kako je lik zaveo red u kaficu za vreme gledanja utakmice njihove reprezentacije (Nemacke) ni muva se nije cula dok nam je objasnjavao na kojim utakmicama je bio i sta je radio. Sve na stranu, ali koliko je taj covek mogao da popije nije normalno...
A devojka sve vreme coolira i ubija pivo u nenormalnim kolicinama... Zesce lep dozivljaj. 
Btw. seca li se neko kakav je bio sastav grupe na tom SP koja je utakmice igrala na Siciliji?
poz,
budimir

Btw. seca li se neko kakav je bio sastav grupe na tom SP koja je utakmice igrala na Siciliji?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!