Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-04-2008, 12:01 AM)Armin DELIJA link Wrote: позз,мислим да би могло више да се уради на кореографијама на првенственим утакмицама посебно на дербијима.по мени кореографије представлјају организованост групе.мислим да се мало то запоставило заднје 2-3године.

Шта ће да има неко од тога када прочита да би требало више урадити на кореографијама!?
Прво, то је нешто о чему одлучују појединци са наше трибине и они знају боље и од мене и од тебе шта и кад треба урадити (нећеш им ти овим постом отворити очи). Друго, питање је да ли си бар имало у праву када кажеш ово. Мени је на Маракани што се тиче ове сезоне тај сегмент био сасвим солидно одрађен, а и на неким гостовањима смо имали кореографије. То зависи и од новца и других фактора сигурно, а ако мислиш да је у питању незаинтересованост или некреативност, онда грешиш 100%...

Значи, ово је по мени битна тема (мада се плашим да ускоро може у архиву). У навијачком смислу смо у досадном периоду и циљ теме је да се овде напише нешто што ће бити новина за неког ко посећује или ће посећивати Север. Ако је то добро објашњено и срочено тај за кога је то новина ће то прихватити. Онда ће доћи на трибину и придржавати се тога, исправити оно погрешно што је радио до сад... Што је још битније, његов млађи брат или неки другар ће изразити жељу да буде међу нама. Па је важно да исти тај и њему као неком ко је нов или неком ко је повремен објасни ове детаље о којима се прича. Онда ће и тај полако добијати ту навијачку свест. Временом ће бити све бољи и редовнији!
Ако неко каже, па шта иако прочита то овде, имао је и информатор против Милана и Бајерна, па ништа није исправио? То је делимично тачно, али не у потпуности. Тад је једва чекао да види како ће да изгледа кореографија, под утиском је кад је видео 15000 људи поред себе, једва је чекао да почне текма, да почне што пре да навија... Тачније, био је под еуфоријом и наравно да му и тај информатор није био важан (овде не убрајам оне који су дошли да гледају Каку и Инзагија, јер нам такви нису ни потребни). А онда и када се врати кући са тим информатором, биће под утиском и наредна 3 дана и онда ће и да заборави на тај лист папира што је ставио у фиоци.
Слична је ствар, као када постављамо тему за неку првенствену утакмицу. Често кажемо да је битно да нас буде што више нпр. и због чега. То ваљда радимо не да би набили још један пост, него у нади да ће неко то прочитати и одлучити да дође на Север или се предомисли када прочита тему и схвати важност доласка и на ту утакмицу! Тај што се предомислио ће после неког времена схватити и сам да он ако стварно воли Звезду као што мисли и ако жели да је бодри на најбољи начин, помогне јој да победи... Схватиће на прави начин да и "По зими, киши, сунцу, снегу или кошави..." он треба да буде ту увек.

пс. Немој да ми даље одговараш, јер ћемо покварити тему. Него напиши нешто што ће да утиче на неког ко долази на Север, а ко није задужен баш за кореографије, него за све остало за шта смо и нас осталих пар или више хиљада  Wink. Нема везе ако то и делује банално или смешно неком овде, јер веруј ми да је много оних који дођу на трибину а не знају основне сегменте потребне за присуство ту. А и међу њима је много оних који још и мисле да знају све, што је још горе!

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Вечити ДЕЛИЈА - 07-04-2008, 08:22 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)