Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podbara - jedan od velike Četvorke
Kazes velika cetvorka, kazete...
Za razliku od svix vas ovde od onog pocetka kad sam imao nik stotka a posle su mi ga na delije net-u nekako ili iz nekog razloga izgubili pasvurd. Sajt je bio pod rekonstrukijom ili sta vec bese.
Potpisivao sam se punim imenom i prezimenom, adresom. Nik Stotka je verovatno vec od tada bio rebus za vecinu (veliku vecinu) jer znaci "sto grama", ziveo sam u soliteru br 100 i bio za razliku opet od vecine "new debilsa" nekoliko puta kad je na Marakani bilo 100 soma i preko. Svi su kenjali kao Stoka - Stotka ima veze jedno sa drugim ne bili nesto iskenjali, prosrali.

Smem da se zakunem u dete da sam verovatno jedini koji nije lagao i imao potrebe za baronisanjem. Znam da mi niko nikada nije verovao (i dalje me jebe skener) sve dok nisam dal pustio kasete ili pokazao slike jer mi je ceo zivot vezan za sport i muziku a o Zvezdi ne znam da li ima nekoliko mozda koji mogu konkretno da mi pariraju. Mucilo je raznorazne pedere da sam dao tj cale kasete za pripreme Zvezde protiv Kola-Kola, da to uopste neko ima. Pitajte Moku dal se seca dva decka koja su sa originalima nba dresovima ja medzikov burazer dzordanov setali 1985-6. Da ne pricam o tome da se u isto vreme pisalo iz nasix prica i nekix casopisa o istom. Boks, fudbal, kosarka verovatno science fiction i dalje za vecinu.

Onda dolazi do situacije gde smo se ja i Radza posvadjali pa pomirili ali neverovatno koliki je broj nasix ljudi u Americi a statistika kaze da smo se mi ipak pojavili kad je trebalo.
Onda serete o Podbari, decku koga su neki bosanski seljaci istraumirali vredjajuci mu majku, oca, sestru i to kasno u noc. On je dileja a ovo su mekeri jel tako Srbijo? Decko je meni lepo rekao lazu svi sto da nelazem i ja ?! To sto on ima macu za baronisanje, mogu svi da tvrde pazar Poki kad je dosao u Cikago ribica ga je sacekala. Znam mnoge ne xendikepirane koji picku ne bi ni videli da nije mama ili tata platio-la.

Da skrenem sa teme. Kazete jedan klub jedan grad. Beograd. Poki laze da je iz Beograda a za Radzu kazete da bi on xteo da je iz Beograda. Ajd njix po strani da ostavimo za dve minute a ujedno vas i pitam sve. Ajd da pokazete licne karte od mame i tate da vidimo ko je iz Beograda. Dobro procice neki al ajde da pokazete licne karte od babe i dede. jer kako ti ustvari mozes da budes Beogradjanin ili Nislija ako te baka i deka nisu ucili o kultu toga grada. Mnoge je ovo zabolelo i meni najsmesnije nemaju licne karte od mame, tate, bake i deke jer to boli do jaja. bbbsss, bbbsss
VEZDA JE RELIGIJA !!!
Reply

Messages In This Thread
Podbara - jedan od velike Četvorke - by Anonymous - 03-02-2005, 07:52 PM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by Radza - 03-03-2005, 04:30 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by supreme - 03-06-2005, 11:39 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by Anonymous - 03-06-2005, 11:51 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by Radza - 03-08-2005, 01:39 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by supreme - 03-08-2005, 04:30 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by Radza - 03-09-2005, 03:19 AM
Podbara - jedan od velike Četvorke - by the Fingerbang episode - 03-09-2005, 06:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)