02-17-2005, 04:40 PM
I ja sam pročitao njegovu izjavu da se nada da će se Porto javiti u Junu.Zamislite,jednu polusezonu je odigrao u prvom timu(ne računam igranje na dvojnoj registraciji) i odmah oće vani,a zatim mi priča bajke o ljubavi prema Zvezdi.
Neka se on lijepo oduži Zvezdi zato što je napravila igrača od njega i pružila mu šansu,neka ostane do 25-e pa nek pali đe oće.E tek onda ću da vjerujem u priču o ljubavi.
Nego,pročitah da su ponuđeni novi ugovori Žigiću,Lukoviću,Biševcu,Mrđi,Jankoviću,Peroviću,Basti i Milovanoviću.Ne znam šta će biti ali me,u svakom slučaju,raduju pozitivne vibracije sa te strane.
Neka se on lijepo oduži Zvezdi zato što je napravila igrača od njega i pružila mu šansu,neka ostane do 25-e pa nek pali đe oće.E tek onda ću da vjerujem u priču o ljubavi.
Nego,pročitah da su ponuđeni novi ugovori Žigiću,Lukoviću,Biševcu,Mrđi,Jankoviću,Peroviću,Basti i Milovanoviću.Ne znam šta će biti ali me,u svakom slučaju,raduju pozitivne vibracije sa te strane.
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...