08-07-2005, 09:53 PM
oko pola 11 se nalazim sa jednim ortakom kome je ovo prvo gostovanje, a u 11 sa radovanom ispred zeleznicke gde smo primetili nekoliko delija.. nas trojica se upucujemo put autobuske stanice posto je bio bus u 11 za vrbas, ali mi ludaci zaboravili da on ide i u kulu pa izasli u vrbasu gde smo popili po pivo.. posle krace pauze cekamo bus za kulu, posto su nam rekli da se vise to isplati nego da idemo peske.. stizemo u kulu vec pre 14h.. u parkicu i kod "popaja" vec primetne delije.. iskoriscavamo i priliku da jedemo.. zabadamo se u park i tu cekamo bl_regency-a i ekipu.. stizu oko 15h i ti blejimo jos malo sa njima i uglavnom komentarisemo uzasan dogadjaj od pre neki dan.. posle pola sata otprilike se upucujemo ka stadionu da uzmemo karte da nas ne bi uhvatila guzva,(nislije vec delom usle na stadion) ali panduri nece da nas puste nazad, mi idemo na drugu stranu pored recice i sedamo na klupu ispred poste. posle par kombija sa prvom ekipom se zapucujemo ka stadionu.. ubrzo ulazimo unutra i na drugoj strani zapazamo 2 grobarske zastave crvenka i platno na kome je nesto izvrljano sprejem.. pojave na drugoj strani izazivaju opsti smeh.. utakmica krece solidnim navijanjem ali nedovoljnim za brojnost(koja je premasivala 1500 ljudi), dosta blejaca je bilo prisutno.. kako je prvo poluvreme teklo, navijanje se utisavalo, pogotovo posle gola hajduka.. drugo poluvreme je pocelo obrazovanjem jezgra od skoro svih bitnijih ekipa i bakljadom, posle koje je legenda odrzao fantastican govor sto se kasnije i pokazalo skidanjem majci.. onda tribina pada u trans, navijanje kojim su se mnogi cudili, neki kazu nikad jace.. to odlicno navijanje je trajalo otprilike sve do 2. hajdukovog gola kada je nastavljeno nizim tonalitetom i pevanjem uglavnom jezgra tribine i pojedinaca sa strane. posle vec pomenutog uletanja koje se zavrsilo sitnijim koskanjem i vracanjem na tribinu se krenulo sa prozivanjem igraca i jasnom porukom da je pobeda u zagrebu obavezna.. po zavrsetku utakmice se na aplauze igraca odgovara zvizducima.. posle utakmice su se delije razisle po celoj kuli, neki na autobus, neki na sinobus, neki u kombije, a neki da cekaju one miseve.. mene, radovana i ortaka bl_regency odbacuje kolima do vrbasa(zahvaljujem mu se i ovom prilikom), tamo hvatamo autobus za NS gde presedamo na bus za BG.. oko 22:30 stizemo na autobusku gde se razilazimo kucama uz prisecanje onog fanaticnog navijanja.. ortak se gadno nalozio i vec me pitao gde je sledece gostovanje.. :ruke
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)