12-15-2005, 09:41 PM
Tokom poslednjih 20 minuta izbrojavao sam svaki minut.
Bojao sam se necega takvog. Kada se povredio Zigic i ja sam predosetio da nas je pratila losa zvezda.
Minut i 30 sekundi pre kraja, 30 sekundi do kraja.... kada sam se obradovao da se rezultat ne moze promeniti, evo poslednja prilika za Strazbur...gol
Vrag je izneo svoju salu.
Trazio sam olaksanje u tome sto smo posle Tromzoa prakticno bili van iz Evrope, a bar smo dosli vrlo blizu proleca i to je nekako radilo, ali kad sam isao da spavam, jos pomislio: Kako to da nisu uspeli da zadrze prednost od dva gola u poslednjh 15 minuta!!!!
Evo sta znaci da nemaju iskustva!
Probudio sam jutros sa istim misljenjem, i nisam mogao da se pomirim s tim, i jos u popodne: KAKO TO DA NISU USPELI DA ZADRZE PREDNOST OD DVA GOLA????
Dobro su napisali Boldrik i Pjer, isti se Keln ponovio.
Ovog Gameira kao i Litbarskog necemo nikada zaboraviti.
Medjutim i to je fudbal.
Imaju pravo oni sto kazu da se treba sve najbrze staviti iza ramena
i podrzavati ove momke.
I USTATI SE NA NOGE I ICI NAPRED CVRSTOG KURCA!!!
Bojao sam se necega takvog. Kada se povredio Zigic i ja sam predosetio da nas je pratila losa zvezda.
Minut i 30 sekundi pre kraja, 30 sekundi do kraja.... kada sam se obradovao da se rezultat ne moze promeniti, evo poslednja prilika za Strazbur...gol
Vrag je izneo svoju salu.
Trazio sam olaksanje u tome sto smo posle Tromzoa prakticno bili van iz Evrope, a bar smo dosli vrlo blizu proleca i to je nekako radilo, ali kad sam isao da spavam, jos pomislio: Kako to da nisu uspeli da zadrze prednost od dva gola u poslednjh 15 minuta!!!!
Evo sta znaci da nemaju iskustva!
Probudio sam jutros sa istim misljenjem, i nisam mogao da se pomirim s tim, i jos u popodne: KAKO TO DA NISU USPELI DA ZADRZE PREDNOST OD DVA GOLA????
Dobro su napisali Boldrik i Pjer, isti se Keln ponovio.
Ovog Gameira kao i Litbarskog necemo nikada zaboraviti.
Medjutim i to je fudbal.
Imaju pravo oni sto kazu da se treba sve najbrze staviti iza ramena
i podrzavati ove momke.
I USTATI SE NA NOGE I ICI NAPRED CVRSTOG KURCA!!!