12-04-2005, 12:01 AM
Licno sam presretan zbog pobjede nasih igraca nad Romom,a o atmosferi da nepricam.Moram da pohvalim igrace, zbog toga sto smo ipak mi primili prvi gol ali nismo klonuli duhom i vratili smo se u igru. Spomenu bih Zigica,Bastu,Stojkovica,Lukovica i na kraju Purovica (ipak je ono bila golcina),a ostali slabo ali dovoljno (od koga je,dobro je)
Sto se tice Rominog prvog/drugog tima ,mislim da netrebamo da se previse smaramo tom temom.Roma nas valjda nije shvatila ozbiljno imali su par povredjenih igraca i to je to.Isprasili smo ih dobro,sad mogu samo da se kaju.
Ostaje nam da dobijemo Strazbur i da idemo dalje.
P.S. Danas sam citao da su Francuzi vec rezervisali 3500 karata za nase navijace koji planiraju da se pojave u Francuskoj.
Sto se tice Rominog prvog/drugog tima ,mislim da netrebamo da se previse smaramo tom temom.Roma nas valjda nije shvatila ozbiljno imali su par povredjenih igraca i to je to.Isprasili smo ih dobro,sad mogu samo da se kaju.
Ostaje nam da dobijemo Strazbur i da idemo dalje.
P.S. Danas sam citao da su Francuzi vec rezervisali 3500 karata za nase navijace koji planiraju da se pojave u Francuskoj.
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.