12-03-2005, 10:59 PM
Ne mogu da verujem da se vama ljudi (bar vecini) nista ne svidja kod naseg tima! To je tipicna stvar za nas navijace Zvezde, jer vecina ljudi pocne da navija za ovaj klub kada kao mali slusaju price o Bariju, Tokiju, i stvori se misljenje da mi moramo da pobedimo sve, da moramo da plesemo po terenu!
U danasnjem jebenom fudbalu vazan je rezultat, Celzi igra najruzniji moguci fubal ali koga boli qrac za to kada ce osvojiti sve!
Ne svidja se ljudima sto bunarimo na Zigica? Meni se to bas svidja! Jer ako imamo igraca od 202 zasto da ne ispucavamo lopte na njega, koje ce on da spusta drugima! Treba izvuci maksimum iz ekipe, ako se on dobije bunarenjem onda neka se bunari!
Slazem se da ova ekipa ima rupa, ali uz angazovanje igraca za levu stranu i stopera, ovo bi bila sasvim solidna ekipa! Ovde ipak ima 10 reprezentativaca!
Zigic, Basta, Lukovic, Stojkovic... ocigledno da ima igraca koji vrede!
Sto se tice same tekme sa Romom i prica da smo trebali da ih dobijemo 5-0, nemoj da se lazemo, ono nije bio 1. tim Rome ali daleko da je bio neki juniorski kako neki kenjaju!
Panuci,Kufur,Mekses,Kasano,De Rosi,Akvilani,Kurci,Nonda,Tadei...
Uglavnom sve prvotimci! Mi smo ih dobili i to je vazno!
Boli me qrac kako smo igrali, sad razmisljam kako cemo tuci Strazbur tamo i prezimiti...
I da, za one koji hoce da gledaju ples na terenu neka navijaju za Barselonu!
Pozdrav!
U danasnjem jebenom fudbalu vazan je rezultat, Celzi igra najruzniji moguci fubal ali koga boli qrac za to kada ce osvojiti sve!
Ne svidja se ljudima sto bunarimo na Zigica? Meni se to bas svidja! Jer ako imamo igraca od 202 zasto da ne ispucavamo lopte na njega, koje ce on da spusta drugima! Treba izvuci maksimum iz ekipe, ako se on dobije bunarenjem onda neka se bunari!
Slazem se da ova ekipa ima rupa, ali uz angazovanje igraca za levu stranu i stopera, ovo bi bila sasvim solidna ekipa! Ovde ipak ima 10 reprezentativaca!
Zigic, Basta, Lukovic, Stojkovic... ocigledno da ima igraca koji vrede!
Sto se tice same tekme sa Romom i prica da smo trebali da ih dobijemo 5-0, nemoj da se lazemo, ono nije bio 1. tim Rome ali daleko da je bio neki juniorski kako neki kenjaju!
Panuci,Kufur,Mekses,Kasano,De Rosi,Akvilani,Kurci,Nonda,Tadei...
Uglavnom sve prvotimci! Mi smo ih dobili i to je vazno!
Boli me qrac kako smo igrali, sad razmisljam kako cemo tuci Strazbur tamo i prezimiti...
I da, za one koji hoce da gledaju ples na terenu neka navijaju za Barselonu!
Pozdrav!