12-03-2005, 02:29 PM
Quote: Zasto Mudrinic, pa verovatno iskustvo, mentalno je stabilniji od Trajkovica, a i snaga. Bar je duplu snazniji od Trajkovica. Na svim utakmicama na kojima je igrao, Trajkovic se vise valjao po zemlji nego sto je igrao i trcao. Organizator igre mora da izdrzi jak pritisak i da doda loptu i pod ociglednim faulom. To Trajkovic ne moze.Mislim da nicim nisam nipodastavao pobedu nad Romom i kako ti kazes kenjao vec sam bio najsrecniji covek posle utakmice a cak i da izgubimo u Strazburu bicu zadovoljan jer smo ove godine ipak postigli nesto u evropi...Jedino ne mogu da shvatim ni tebe a ni Zengu da bolje od Mudrog i Krivog nemamo i po cemu si ti zakljucio da je Mudrinic iskusan,snazan i mentalno stabilan,kada je ubedljivo najtromiji i uz Krivog i Joksima najdebilniji igrac ove Zvezde,mislim da je Trajko ipak i sa tim njegovim pilecim sutem bolji od njih...............
Naravno ne mislim da je Mudrinic dobro resenje, cak sta vise dize mi se kosa na glavi kada vidim njega i Krivog u igri. Ali bolje nemamo.
Lepo Vam je Dacha sve rekao i zato ne kenjajte puno bez razloga. Suta necete biti zadovoljni ni ligom sampiona.
Mi imamo sjajan tim, solidnog trenera. Iako je Roma bila oslabljena ne igrajnjem 4 standardna igraca mi smo ih zgazili. Da li to znaci da smo na istom nivou sa kompletnom Romom? I da li to znaci da nama fale 3-4 kvalitetna igraca da bismo bili dovoljno jaki i u konkurenciji timova kao sto su Juventus i sl?
Imamo super ekipu samo dolazite na tekme ne sirite pesimizam i negativne stavove i bice sve ok.
Pa ni Ronaldinjo nije vanzemaljac. I njega cemo da pobedimo ako treba. Samo treba verovati u to.
Poz.
I na kraju da se zna da Piksi za sada radi odlican posao i da sigurno nije dosao zbog love(posto je vec obezbedjen) vec da bi stvarno pokusao da nas vrati tamo gde nam je mesto.....