11-25-2005, 10:16 PM
I ja kada sam cuo da igraju Mudrinic i Djokaj umesto Jankovica i Mladenovica, pomislio sam mmhh priprema nam se bas lepo vece...
Sumnjam da cemo proci naravno,
dve stvari mogu da nam pomognu:
prvo:navijaci. Do sada igraci su igrali bez podrske navijaca, koji predstavljaju njihovu najbolju vrlinu.
Drugo Roma nije u svojem najboljem momentu.
Traje protest navijaca protiv Roselle Sensi, koja je dirigentica i cerka predsednika kluba. U poslednje vreme ona se "politicki" priblizila rivalima iz Juventusa, a to navijaci nisi progutali.
Uz to veliki talent Cassano je u svadji sa upravom, hoce otici iz kluba. Sinoc posle duzeg vremena vratio se u tima a, bez obzira na datog gola, dobio je zvizduke od prvog do poslednjeg minuta.
Samo, treba pobediti i u Strazburu i oni ce igrati za prvo mesto na tabeli.
Sumnjam da cemo proci naravno,
dve stvari mogu da nam pomognu:
prvo:navijaci. Do sada igraci su igrali bez podrske navijaca, koji predstavljaju njihovu najbolju vrlinu.
Drugo Roma nije u svojem najboljem momentu.
Traje protest navijaca protiv Roselle Sensi, koja je dirigentica i cerka predsednika kluba. U poslednje vreme ona se "politicki" priblizila rivalima iz Juventusa, a to navijaci nisi progutali.
Uz to veliki talent Cassano je u svadji sa upravom, hoce otici iz kluba. Sinoc posle duzeg vremena vratio se u tima a, bez obzira na datog gola, dobio je zvizduke od prvog do poslednjeg minuta.
Samo, treba pobediti i u Strazburu i oni ce igrati za prvo mesto na tabeli.