03-08-2006, 09:48 AM
Licno mislim da je Sakota lose postavio celu utakmicu... Do sada je slicnu gresku samo jednom napravio i to protiv Partizana u GY ligi kada su nas desetkovani povredama pobedili... Lose je postavio taktiku na Papadopulosa, a sasekao je O'Benona odmah na pocetku. On je decko suter i kada nam vec krenulo nizbrdo morao je dobiti vecu sansu za sutom. Izlaskom Vuka koji je sinoc odigrao odlicno izgubili smo i taj neki prikljucak i pali na kraju ispod -20.
Inace igranje Stiva mi nije jasno... Decko je bedan igrac i znam da ima prejak ugovor cak i za nase uslove, ali on samo moze da pogosra igru... Naprimer na -6 je sutnuo za tri po meni potpuno nerezonski jer je bilo jos vremena za napad, a pozicija je bila pod pritiskom igraca...
Inace igranje Stiva mi nije jasno... Decko je bedan igrac i znam da ima prejak ugovor cak i za nase uslove, ali on samo moze da pogosra igru... Naprimer na -6 je sutnuo za tri po meni potpuno nerezonski jer je bilo jos vremena za napad, a pozicija je bila pod pritiskom igraca...