01-31-2006, 02:34 PM
Quote:Ajde Đole,majke ti,uporedi igru pre ulaska Jeretina i po ulasku Jeretina.
Mislim,ispašće da sam opsednut Jeretinom ili da sam idiot,ali,ajde realno kaži-ko je jedini čovek u timu koji kada uđe u igru napravi TOTALNI raspad,uništi što ti reče "hemiju",usere sve moguće,a onda da bude još gore-oseti se pozvan da vadi fleke(koje je sam napravio) i onda zasere do daske.
A na kometar novinara da su mu zviždali zbog soliranja,nerezonskih šuteva, (ja bih dodao i unošenja pometnje i sistematske i temeljne razgradnje igre) isti drsko odgovara da ga to ne interesuje i da je profesionalac...
Ja garantujem da kada bi Jeretin dobio momentalni otkaz i kada bi doveli osrednjeg organizatora igre,da bi oscelacije nestale,a rezultati bi bili mnogo bolji-ne vrhunski,ali mnogo bolji.
Mozda se nismo razumeli ali ja se potpuno slazem sa tobom namigivanje
Henderson je u Vrscu taman usao u seriju kada ga je Jeretin zamenio.Takodje,decko je veoma usporen i forsira sut za tri koji ga ne ide...A komentatori stalno forsiraju pricu kako Zvezda igra organizovanije sa Jeretinom sto po meni nema veze sa mozgom.
Ne znam da li je neko primetio kada je Jeretin bacio odlucujucu loptu njihovom igracu umesto Gurovicu,kako se posle pod nasim kosem nesto kao besno zaletao na Milana a saigraci ga drze.Smeh.
Bilo bi dobro ako bismo se mogli otarasiti Jeretina pre nase lige,ako nista drugo trejdovati ga za nekog drugog pleja i gotovo.
Slazem se sa Bokom za Nesovica...on bio bio odlicna izmena Hendersonu.