09-12-2005, 07:59 AM
Tacno. 4 tima prolaze dalje, realno je da budemo treci osim ukoliko Dinamo ili Roma ne zagrizu za titulu u svojim ligama pa ULEB kup potisnu u drugi plan.Poenta je doboti sve tekme kod kuce, suska se da ce se protiv Rome i Dinama igrati u "Areni".
Peticu dovodimo sigurno i to stranca, samo je pitanje kada?Nasi klubovi imaju obicaj da cekaju sto duze da bi ustedeli kes jer se stranci placaju mesecno u 90% slucajeva.A za uigravanje ekipe, koga briga!
Neko je spomenuo Nikolica koji je igrao u FMP i Efesu.On je visok 205 cm i igra na poziciji 4 gde mi vec imamo Raicevica, Bjelicu, Ljubotinu cak i Cedu kao pomocnu cetvorku.
Doduse, video sam ga juce u gradu, mozda je dosao na pregovore... :lol:
Svi u "Pionir", vreme je za titulu!!!!
ampion
Peticu dovodimo sigurno i to stranca, samo je pitanje kada?Nasi klubovi imaju obicaj da cekaju sto duze da bi ustedeli kes jer se stranci placaju mesecno u 90% slucajeva.A za uigravanje ekipe, koga briga!
Neko je spomenuo Nikolica koji je igrao u FMP i Efesu.On je visok 205 cm i igra na poziciji 4 gde mi vec imamo Raicevica, Bjelicu, Ljubotinu cak i Cedu kao pomocnu cetvorku.
Doduse, video sam ga juce u gradu, mozda je dosao na pregovore... :lol:
Svi u "Pionir", vreme je za titulu!!!!