09-07-2005, 10:09 AM
Непамтим да је неки агент дошао код нас,мислим не директно,то ни незнам дал ћемо дочекати скоро,али добро може и овако,они нама су украли ко зна колико већ њих.Ја сам се баш изненадио,нисам стварно очекивао да ће потписати ал рекао је да је то урадио првенствено због Шакоте,па ћемо видети шта ће и како ће играти.Коначно да смо довели неког познатијег кошаркаша,мислим да је ово добар потез.Већ замишљам први баскет дерби ове сезоне,биће занимљиво нема шта.Кад се само сетим како су се он и Вучина Радивојевић пре две године у Спенсу до јаја покачили а сад ће заједно играти.Биће ово солидан тим,чекаћемо шансу из прикрајка опет,ал верујем да Шакота може да уради нешто више за разлику од прошле године и Змаге глупог.Чекаћемо шансу из прикрајка то стоји,ал мислим да је овај долазак Чиче права ствар,непамтим кад смо довели неког познатијег играча у задње време,тј репрезентативца.Ето и он као велики четник како истиче,је дочекао да игра у једином и правом Српском клубу.
![[Image: 38968606tp6.png]](http://img68.imageshack.us/img68/3351/38968606tp6.png)