09-01-2005, 11:36 PM
Ja se uopste ne slazem sa vama.Meni je Gurovic do skoro bio sportski idol.Obozavao sam ga.Ali kada je dosao u P... sve je zasrao.Tako da sad dolazi u Zvezdu jer je shvatio da je pogresio.Tako ja kapiram.
Kako vi ne shvatate da nije bitno za koga on navija.Sta mi treba da dovodimo samo velike delije koji nemaju pojma sa kosarkom a g... da uzimaju titule.Dokle vise tako.
Ja bih najvise voleo kada bi svi igraci u Zvezdi bili kao Rakocevic, ali nazalost to nije tako.Zbog toga treba da dovedemo Gurovica i da vidimo kako ce to da funkcionise.Ako ne ide, ako je on stvarno govno oteracemo ga. :finger To bar nije problem.
Sakota je ODLICAN trener i treba mu verovati.

Kako vi ne shvatate da nije bitno za koga on navija.Sta mi treba da dovodimo samo velike delije koji nemaju pojma sa kosarkom a g... da uzimaju titule.Dokle vise tako.
Quote:Sto se ostalih igraca tice koje pominjete dodao bih i Scepanovica. On je 99 izrazio zelju da igra u Zvezdi i rekao je da navija za Zvezdu, ali ga je prtizan "ukrao". Slicno je i sa Milojevicem bilo.A koji nama igraci trebaju.Lepojevic,Katic, i ekipa.
Takvi nam igraci i ne trebaju....

Ja bih najvise voleo kada bi svi igraci u Zvezdi bili kao Rakocevic, ali nazalost to nije tako.Zbog toga treba da dovedemo Gurovica i da vidimo kako ce to da funkcionise.Ako ne ide, ako je on stvarno govno oteracemo ga. :finger To bar nije problem.
Sakota je ODLICAN trener i treba mu verovati.
..a patrole Kalabic Nikole...