04-15-2006, 04:17 PM
Bas sam pogledao u kakvoj smo grupi u Super Ligi i stvarno mislim da ce taj ligaski deo da bude ultra dosadan jer ekipe sa kojima smo u grupi su daleko ispod naseg renomea i kvaliteta ove sezone.Ocekujem da ne izgubimo ako je moguce ni jednu utakmicu i tako sacekamo play-off koji ce biti daleko zanimljiviji.A u tom dugo cekanom play-offu dolaze znatno atraktivniji protivnici i sto se navijacke i igracke strane tice.E tada mislim krece prava ludnica,zezanje i pravi basket.Smatram da je ova ekipa sigurno u grupi najvecih favorita za osvajanje trofeja.Kup smo vec uzeli,kada bismo u tom finisu dodali gas i napokon uzeli i tu titulu sreci nebi bilo kraja.Zamislite i u fudbalu i u basketu dupla kruna,ma ne bih znao de sam par dana,bio bih u totalnom transu.E da bi za koji mesec to doziveli,kada pocne Super Liga svi u pionir...
Ionako (ovo je moje licno misljenje) mnogo toga dugujemo ovim igracima ove sezone,zbog opravdanih bojkota i zbog neorganizovanog dolazenja i navijanja na mnogim utakmicama ove sezone... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...