08-31-2005, 11:56 AM
Quote:Svidja mi se kada strani klub stavi crtice i kose crte kod nasih slova kao sto je Herta odradila Pantelicu. Uglavnom, zelim mu srecu i neka da sto vise golova, a Nemci ce ga nauciti sta znaci rec disciplina. Jeste, davao je golove u Zvezdi, ali je bio i poprilicno sebican i ne verujem da je bio pogodan za kapitena. Na nama je da nadjemo napadaca koji ce da se uklopi sa Zigciem. Da li on vec ima ugovor sa Zvezdom ili ga treba kupiti (pozajmiti), mene ne zanima, sve dok to nije Perica Ognjenovic. Spremna sam da rizikujem sa ovim sto imamo od napadaca, samo da nam on ne dodje.Sve sto si napisala stoji. Medjutim stoji i cinjenica da je bio najbolji strelac prosle sezone i da je dao tri na dva meca u kupu UEFA. Ali, ako bi dosao Mladenovic, mozda bismo mogli da predjemo na 4-2-3-1 formaciju, sa ofanzivnijim Jankovicem i Trajkovicem. Treci u toj liniji bi mogao da bude neko od tzv. lakih spiceva, Stojanovic ili Raskovic. Zigic je tip napadaca kojem ce sigurno vise odgovarati da igra sam, a i ojacali bismo sredinu, koja je recimo u Cacku pa i protiv Vozdovca bila ocajna, da ne kazem suplja.