Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предлози за сезону 05/06
Quote:Skoro su poskupele cene goriva i skocila je putarina, cini mi se da je BG-NIS oko 920 dinara, pa vi zamislite koliko kesa treba za Nislije, a da ne pricam o Ciganima iz ostalih gradova. Ova nenormalna zemlja ima paprenije cene nego u EU. Ostaje voz ili bus, ili vadjenje onih zelenih propusnica za besplatne putarine. Ta propusnica mnogo znaci.

A izgleda nece moci vishe da se ide vozom da dash kondukteru neku kintu , jer kolko sam chuo Zandarmerija upada u NS i pregleda karte , koje koshtaju 520 (10 din manje vishe ) u jednom pravcu .

Ja tolku lovu ne nosim na tekme i bash me interesuje kako ce da bude . U svakom sluchaju ako ne moze vishe ovako ima one Euro 26 kartice koje omogucavaju neki popust .

Shto se oblachenja tiche , svako oblachi ono shto ima i shto sebi moze da priushti . Normalno , pozeljno je da od obelezja imate zvanichne proizvode ili obelezja svoje grupe . Onom ko nosi shalove kao shto su CZB ili duxerice "MNOGO SMO JACHI" ne sme se zameriti jer mozda isti nema para za Delije 1989 dux ili bar shal .
Podrazumeva se da tim ljudima treba skrenuti paznju

Treba odma na prvoj tekmi na Marakani izdati informatore sa svim mogucim uputstvima i predochiti navijachima da je jedna teshka sezona po nash klub pred nama .

U istom tom informatoru treba napisati da je bolje biti deo spektakla nego ga slikati , jer isti bolje izgleda kada svako podigne svoj najlon ili zastavicu , a ima onih koji su zaduzeni da slikaju ( i da snimaju :bes ) .

Treba posebno skrenuti paznju manjim grupama iz unutrashnjosti da je noshenje zastave jedan jako odgovoran posao i da ako se trenutno ne osecaju spremni za to da ne nose jer bruke Severu NISU POTREBNE !

Vidim ovi konkursi za barjake na 2 motke , moglo bi svako da nacrta neshto pa da okachi , i ako je lep da ga uradi o svom troshku jer i time doprinosi lepom izgledu svoje tribine .

Ima sigurno josh stvari na koje treba skrenuti paznju samo ja ne mogu sada da se setim ...

Aj ziveli ;pivo
Reply

Messages In This Thread
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 07-09-2005, 05:41 PM
Предлози за сезону 05/06 - by petar-DELIJE024 - 07-10-2005, 12:45 AM
predlog za shal - by Delije Kv! - 12-13-2005, 07:54 PM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 12-13-2005, 08:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)