Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предлози за сезону 05/06
1. Ја ћу на овај први део приче о понашању појединаца који долазе на веће утакмице и праве срања, да додам да тога све мање има на Северу, чак и када су у питању велике текме али у прошлој сезони била је уочљива једна друга појава, такође ружна. А то је "слика без тона", односно позерај. Та слика ни из далека ни изблиза не изгледа лепо. Лепо то звучи у копу нас је било пар хиљада али ако наставиш причу, па кажеш од пар хиљада навијача у копу само пар стотина је навијало а остали су блицали мобилним телефонима, блејали и манекенисали се у фирмираној гардероби, долазиш до закључка да...шта?
Не смеш да будеш један од оних који ће рећи "е, кад ови клинци око мене не певају, нећу ни ја", напротив стави им до знања како се треба понашати, док не осете ту енергију, док им не покажеш, неће знати.
Наше најбоље издање у навијању у претходној сезони је било на последњем кошаркашком дербију.
2. Да ја живим изван Београда и да ми је свака текма гостовање, гледала бих да неко искористим повластице које даје наша железница. Попусти на цене се крећу од 20% до 70%. Попусти се дају 20% на мању групу путника 50% на већу групу путника, 70% за чланове Феријалног савеза итд. Само наравно, џаба сви ти попусти ако идеш на утакмице сам, уместо да контактираш, као што маникомио каже, пар људи из свог краја, пар људи из суседног краја, па онда "гостовање" буде и занимљивије и јевтиније.
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Предлози за сезону 05/06 - by UrbanBaby - 07-08-2005, 09:40 PM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 07-09-2005, 05:41 PM
predlog za shal - by Delije Kv! - 12-13-2005, 07:54 PM
Предлози за сезону 05/06 - by Anonymous - 12-13-2005, 08:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)