12-22-2006, 04:56 PM
Quote:Какве везе има неки Мики са гробарима?Да ли стварно мислиш да неки навијачи(макар били и гробари) се хвале са њим?
Мени ово делује као твој комплекс,што си ово постави и коментарисао.
Кога бре боли,ко је тамо неки Мики и шта он ради?
Ти вероватно ниси обавештен довољно... Али као што ти је банне рекао хвалили су се са њим и они а и још неки навијачи (нпр. уф)... И да, ја то не мислим, ја за разлику од тебе то знам! Овбавештавам се на много страна и пратим и друге навијаче да би могао и теби а и другима да кажем где смо и зашто бољи од њих а где то можда грешимо...
Питаш какве везе има он са њима??! Еј човека обукли у мајице и дуксеве најјаче екипе са југа и стајао све време са њима на шипци... Какво је то питање...
А што се тиче комплекса, ја сам се оградио да га немам и ја сам тај који је масу пута попљувао људе који су спомињали гробаре у негативном контексту, али овде се ради о нечем другом... Ради се о човеку који је многе који себе зову навијачима у овој земљи на неки начин купио својим понашањем и односом према систему... Ради се о томе да је то добар пример за све нас како не треба радити (конкретно мислим на довођење овог шабана на југ)... Нисам се ја обрадовао овоме што се њима десило, као навијач жао ми је да једна група која претендује да буде озбиљна доживи овакву бламажу а да то није навијање, сукоб са другим навијачима и сл... О томе је реч, ко је схватио, схватио је, а ти као да ниси па сам морао мало да појасним ситуацију...
Ово је блам за све Србе, а ако теби то није проблем да Србин носи шал динама из загреба, онда не треба даље да причамо на ову тему.. Уосталом, зато је и додато на тему сваштара у пивници јер очигледно је да нема довољно самосвесних и мислећих људи са којима би се могло озбиљно причати на ову тему...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "