06-25-2005, 12:54 AM
Posto zivim iznad skole Mika Alas ili ranije Aga,mogu kao neko kompetentan da komentarisem pripadnost dorcolaca.Gornji kraj kao sto neko rece(St.Park,Alas,Jevremova,Jovanova)je skroz grobarski.Tu su Alcatraz,young alcatraz...Nasih ima na donjem dorcolu i to Heroji i Rodjen los.Sto se tice grafita kod parka,primetio sam ga jer svaki dan prolazim tuda!Nazalost ja i jos par delija smo u manjini u tom delu!Jeste da su tu retki nasi crveni grafiti,al jbg barem ima koji.Donji dorcol(Dusanova i okolina,Baruh,25.maj) je najvise nas.Al opet i tu ima grobara(Vandali,Alcatraz)Ja sam uvek za akciju zvezdinih grafita,pa ko je zaintresovan....Ma ebes dorcol,kad su vecina stanovnika Beograda
Delije,tako da me i ne boli previse sto je dorcol najvise grobarski.Medjutim,navijaci lokalnog kluba su upravo te iste delije i ti isti grobari.Neki od njih su i u grupama poput Azzuro Morte,Burek brigada...
Delije,tako da me i ne boli previse sto je dorcol najvise grobarski.Medjutim,navijaci lokalnog kluba su upravo te iste delije i ti isti grobari.Neki od njih su i u grupama poput Azzuro Morte,Burek brigada...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!