06-09-2005, 09:19 PM
Quote:Pazi, otprilike znam ko to pishe. Ima ih tu i tamo Young Alcatraz na donjem Dorcolu a gornji je uvek bio grobarski (debeli D*** i kompanija).
Pazi sad,"gornji Dorćol" tj, Vasina,Francuska,DušanovaTadeuša Košćuška(og),dok sam ja išao u OŠ KPI,a to je perod 81-89.god,skoro da nije bilo ni jednog iole normalnog lika koji je navijao za pakistan,bilo ih je na prste da ih nabrojiš i niko ih nije dirao jer su bili egzotika,čak u mojoj generaciji bilo ih je desetak i svi su imali neke probleme u glavama,mi "normalni" uglavnom smo isli na basket u KK CZV,ili na 25.maj u PK CZV,jednostavno tako smo vaspitavani od strane roditelja koji su ziveli u tom kraju i radili sto se tice sporta isto sto i mi...Sta se desilo u međuvremenu,od devedesete na ovamo,pojma nemam,mada znam da se više od 70% ljudi odselilo iz kraja (neki se setaju po Amerikama,a neki su po periferiji-ukljucujuci i mene).Tako da su se izgleda Alcatrazi naselili kad je pocelo sranje...ilti sto bi belci rekli "...there goes the neighborhood"

A tog debelog,ne znam,ako je stariji (oko 30. god),onda bi mogo da da se setim...a ako je "slučajno" išao u OŠ Pero Popović Aga-onda nemoj da se trudiš,jer mi je sve jasno...