06-09-2005, 05:16 PM
Pazi, otprilike znam ko to pishe. Ima ih tu i tamo Young Alcatraz na donjem Dorcolu a gornji je uvek bio grobarski (debeli D*** i kompanija). Sad ja nisam ni u jednoj grupi+ne znam da crtam grafite, a realno obichna slova na zidu samo unishtavaju kraj i grad u kome zivim (skoro mi je neki Slovenac bio u gostima i zachudjavao se shto ima toliko "bezveznih shkrabotina" po zidovima Beograda).
Shto se tiche moje bivshe osnovne, proshle godine je bila sva iscrtana lepim grafitima, Heroes, Rodjen Losh, BBRS.... Sada su je okrechili ponovo, ne znam shta ima dugo nisam tamo prolazio. S obzirom da je Heroes jedina nasha grupa u kraju, oni bi mogli da se aktiviraju po pitanju bojenja Dorcola u Zvezdine boje.
Shto se tiche moje bivshe osnovne, proshle godine je bila sva iscrtana lepim grafitima, Heroes, Rodjen Losh, BBRS.... Sada su je okrechili ponovo, ne znam shta ima dugo nisam tamo prolazio. S obzirom da je Heroes jedina nasha grupa u kraju, oni bi mogli da se aktiviraju po pitanju bojenja Dorcola u Zvezdine boje.