07-12-2005, 07:43 AM
Ja se slažem sa Laki da se sada ipak bolje navija nego ranije. Uvek su se ljudi preganjali da navijaju, morao si da ih moliš; i sad je slično, ali opet, u manjoj meri. Sad ima edukativnijih navijača nego pre. Pogledajte npr. repertoar pesama sada i pre 15-20 godina. Danas komotno možemo 90 min da pevamo bukvalno po jednu pesmu, bez ponavljanja. Manje je indianaca, pozera opet manje; njih je uvek bilo, i čisto sumnjam da ćemo to iskoreniti.
Što se tiče barjaka i zastava, sviđalo se to nekome ili ne, mi smo tu prepoznatljivi. I činjenica je da je bolje navijanje kad je prisutan dekor. Možda to nije najispravnjije (ako dolaziš na tekmu da gledaš svoj klub - navijaćeš bez obzira na baklje, koreo, zastave...), ali ipak, ljudi bolje navijaju uz te zajebancije.
U svakom slučaju, dobro je i što se odlično navija i bez baklji, zastava - primer basket protiv talibana - gubimo, a oni se ne čuju. E zbog toga mi je puno srce.
Što se tiče barjaka i zastava, sviđalo se to nekome ili ne, mi smo tu prepoznatljivi. I činjenica je da je bolje navijanje kad je prisutan dekor. Možda to nije najispravnjije (ako dolaziš na tekmu da gledaš svoj klub - navijaćeš bez obzira na baklje, koreo, zastave...), ali ipak, ljudi bolje navijaju uz te zajebancije.
U svakom slučaju, dobro je i što se odlično navija i bez baklji, zastava - primer basket protiv talibana - gubimo, a oni se ne čuju. E zbog toga mi je puno srce.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)