05-28-2005, 11:33 PM
Da je ostalo para u Zvezdi ne bi oni dali ovako lako svoje pozicije... Siguran sam takodje da ce se poslednji dinar isisati iz svih pora "posrnulog giganta", kako nas novinari nazivaju... Naravno svim silama ce se potruditi da nova uprava doceka haos (to kod nas i nije tesko) i tesko finansijsko stanje. Takodje verujem da ce u masovnoj bezaniji poneti i svoje omiljene fotelje, klupske slike koje su visile po kancelarijama, da ce poneti stone lampe, pocupati telefone, poneti po koji laptop ili desktop racunar, da ce misteriozno nestati i roletne sa prozora, naravno i stekeri ce biti uredno uklonjeni...
Nova uprava ce pre svega morati da bude hrabra jer ono sto ce zateci su samo ime kluba "Crvena Zvezda", stadion Marakana, gomilu debilnih ili u blizoj buducnosti neizvodljivih projekata, nesto proisvoda u Red Star shopu i onih 500 najvernijih navijaca na Severnoj tribini...
Ostalo?! Iz'eli misi...sto bi rekao Ciga u jednom vicu...
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON, A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION!!!
Nova uprava ce pre svega morati da bude hrabra jer ono sto ce zateci su samo ime kluba "Crvena Zvezda", stadion Marakana, gomilu debilnih ili u blizoj buducnosti neizvodljivih projekata, nesto proisvoda u Red Star shopu i onih 500 najvernijih navijaca na Severnoj tribini...
Ostalo?! Iz'eli misi...sto bi rekao Ciga u jednom vicu...
MOJ TIM JE PRVAK BIO I OPET CE BITI ON, A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION!!!