07-10-2005, 11:54 AM
Quote:Васил Wrote:И за овог браниоца истине. У филму су се веома јасно виделе велике формације муџахедина које поздравља јебени алија. Имао сам утисак да гледам снимке из палестине и ирака када сам их видео у оним чалмама, шалварама или како се већ то зове. Снимци муџахедина који са секиром у једној и пушком у другој руци крећу у чишћење терена. Извини турчине, објасни ми који ће им мој секире? Вероватно да цепају дрва за потпалу, а? Снимци људи и деце којима су одсечени делови тела, којима фали пола главе, којима су отворени стомаци!!! Малтретирање и мучење заробљеника. Па требало вам је јебати мајку још више!!!
А ово срање које правите од сребренице... Шта мислите, да ћете у сред Европе да направите меку? :nene :prst !
Velike formacije??!! Stotinjak ljudi maksimalno, da su bile velike formacije(kako navodite preko 10.000 ljudi) uz svu vojnu nadmoc jna, sad bi ti sjedio u beogradskom pashaluku.
A sta ti mislis da ce se Srebrenica opet desiti :nene ...rece jednom neko pametan, budi spreman i cekaj.
Sam kazes sta su radili Srbima u okolini Srebrenice 'trebalo ih je jos vise', a sta ste vi radili Sarajevu, budi sretan da danas ijedan Srbin zivi ovdje.
Kako je veliki turski humanista i borac za pravdu raskrinkao sam sebe...
Dzabe ti svo ono vreme utroseno na pokusaj ispiranje mozgova...