07-07-2005, 06:04 PM
Quote:Ajde mi reci zašto su ubijani Srbi po Sarajevu-uglavnom nemoćni,stari,bolesni...
Ono sto jeste, iz osvete uglavnom, nekome pogine neko, on ode i odvede nekoga od njih u logor, i sl. ili sto su im sinovi ili neko drugi od familije bio na 'drugoj strani'. Ali se ne radi o cifri od 10.000, maximalno 2.500 ljudi u gradu od oko 400.000 ljudi tada.
Quote:Pa ajde mi sad reci kolko je muslimana ubijenu u Sarajevu od tih svakodnevnih granatiranja,snajperisanja i ostalog.
Oko 15.000 od toga preko 1.500 djece.
Quote:Šta su radili mudžahedini po Sarajevu,kako su ušli u isto,ako je grad bio pod opsadom?I šta su pokušavali da rade po Sarajevu i kuda da se probiju
Mudzahedina u Sarajevu nije bilo, da jeste...mozda bi grad bio deblokiran davno, otkud znas.
Mozemo se lagati, mozemo govoriti istinu, ja nisam ovdje da negiram zlocine nad Srbima, niti mi treba da postiram ovdje a da ti svako drugi govori turcine, nesto prijeti, pominje noz-zica i sl., ako koga zanima koliko-toliko realno stanje nekoga iz Sarajeva, a ne preko prica, tv-a, medijske propagande i sl, ako ne..zivite kao i dosad sa vasim vjerovanjem svi drugi su krivi samo Srbi nisu...