06-08-2005, 01:18 PM
Nego ovi iz Haga odlucili izgleda osloboditi i ono malo zlocinaca koji su optuzeni za ubijanje srpskog zivlja.
HARADINAJ I ORIC NA SLOBODI!
Двојицу најуспешнијих исламских крволока тј. истребљивача Карла пушта на слободу.
Харадинају, чак дозвољавају да се као фактор стабилности на Космету врати у политику до окончања процеса тј. никада.
Генерала Орића ослобађају услед недостатка доказа!!!
Какво је ово изругивање србској несрећи?
Ајд што смо на коленима - окупирани, разваљени, без државе, војске, химне, имена, граница; ал што пишају по нама?
Питам се ко ће од СЦГ политичара на дочек у Сарајево, а ко у Приштину?!
Ћопави Бравар нас је одмалена учио да нас ништа не сме изненадити.
Знао је Шепо, знао, каква нам се каша кува!
Покој ти душа Србијо!
Ja sam shvatio da su kao odbili zahtev za oslobadjanje Orica?
(koji uzgred budi receno nije ni optuzen za ubijanje onolikih Srba oko Srebrenice - toliko o onima koji nas ubeđuju da će se i za srpske žrtve naći pravda u tom Hagu, već samo za maltretiranje desetak srpskih zarobljenika od kojih su valjda troje preminuli)
To je scenario Artukovic: optuzice ga za zločine koje nije pocinio i sud „neće imati izbora” nego da ga oslobodi. Time će svi međunarodni vuci biti siti a srpske ovce na broju
HARADINAJ I ORIC NA SLOBODI!
Двојицу најуспешнијих исламских крволока тј. истребљивача Карла пушта на слободу.
Харадинају, чак дозвољавају да се као фактор стабилности на Космету врати у политику до окончања процеса тј. никада.
Генерала Орића ослобађају услед недостатка доказа!!!
Какво је ово изругивање србској несрећи?
Ајд што смо на коленима - окупирани, разваљени, без државе, војске, химне, имена, граница; ал што пишају по нама?
Питам се ко ће од СЦГ политичара на дочек у Сарајево, а ко у Приштину?!
Ћопави Бравар нас је одмалена учио да нас ништа не сме изненадити.
Знао је Шепо, знао, каква нам се каша кува!
Покој ти душа Србијо!
Ja sam shvatio da su kao odbili zahtev za oslobadjanje Orica?
(koji uzgred budi receno nije ni optuzen za ubijanje onolikih Srba oko Srebrenice - toliko o onima koji nas ubeđuju da će se i za srpske žrtve naći pravda u tom Hagu, već samo za maltretiranje desetak srpskih zarobljenika od kojih su valjda troje preminuli)
To je scenario Artukovic: optuzice ga za zločine koje nije pocinio i sud „neće imati izbora” nego da ga oslobodi. Time će svi međunarodni vuci biti siti a srpske ovce na broju
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda