06-05-2005, 06:50 PM
Quote:Totalno si nerealan, i mislim da nema svrhe daljeg diskutovanja, tebi je u glavi zapisano, da su Srbi nevini, da nisu ubijali, klali, silovali, samo su to radile 'balije'. Djaba ti slike dokazi, samo ces se vracati na te mudzahedine.
То ти стално понављаш док ја све вријеме говорим како су вршени злочини на све стране...никада нисам тврдио да су Срби невини, али ти стално потежеш да сте ви ти који су невинашца у односу на све остале, а ваљда ће ови из Кг-а да поставе исјечке Орићевих клања...муџахедини нису били само странци и зато теби није мило да се говори о њима!!!
Сребреница је посљедица и само као таква се може посматрати... наравно што не оправдава оно што се десило!!!
Очигледно долазиш са предрасудом како свако од нас вришти од среће када гледа оне снимке, е па пријатељу није тако...
Ја тврдим да је све у дневно-политичке сврхе и да се Сребреница користи да би ми, Срби озтишли у лијепу пичку материну из које нема лаког повратка...
Понављам ако је Сребреница ГЕНОЦИД, онда је ГЕНОЦИД и Сарајево и сва мјеста око Сребренице гдје је затријет сваки траг да је Србин постојао...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!