06-03-2005, 10:04 PM
Quote:Једно питање за Кошпичара, без икаквих намјера, већ само због провјере информације, јер не пратим тв БиХ:
Да ли је истина да је мајка једног од шесеторице убијених показала слику тв. БиХ, на којој је он у униформи ткз. Армије БиХ, тј. алијине војске?
Ово сам добио путем мејла, па желим из прве руке да провјерим!!!
Danas u novinama pokazuje sliku ali samo glava(samo ta slika ostala) tako da se ne vidi dole tijelo, a cini mi se slika starija dok je mlad skroz(dijete). Inace na srpskoj tv su rekli da su 4-rica bili maloljetni, a ostala dvojica ispod 30god.
Quote:Sarajevo je bio nas grad. Niko ne zeli da kaze da je Sarajevo prodato a u stvari jeste....Jedina stvar me kod Muslimana jako cudi, a to da nece da priznaju da su opstali od pomoci koje su im ameri/evropljani doturali preko tunela koji je bio povezan sa aerodromom (koji je bio nas)
Tacno, 3 godine nisu nasi mogli nista prema Grbavici i Vracama, da bi na kraju Srbi sami otisli...nisu djabe otisli sigurno. Aerodrom je bio vas(na samom pocetku jos) dok nije dosao UN, kasnije su oni drzali kad je dolazila humanitarna, stranci i sl. A izlaz iz tunela je opet bio nas, pa preko Igmana(naseg uzeg dijela) ides pjeske i izadjes Pazaric, Tarcin, i dalje pa Zenica, tako da su odatle dovlacili hranu i ostalo. Taj tunel izmedju Pala i Sarajeva od 14km ne postoji, a da je bilo sjedanja i razmjenjivanja svega(alkohol cigare i sl), jeste, i to na obicnim linijama, sta ce im razni tuneli. Recimo ljudi su razmjenjivali ljude sa Grbavice na ovaj dio i obratno , koritom Miljacke za pare naravno.
Sokol to sto pitas je krug, uvijek se pita kad su oni nas, e hajmo mi njih, ako oni nas jebu ajmo mi njih i tako stalno u krug, ako su oni nas u Vozuci, sto mi njih ne bi u Srebrenici i sl. Vojska nek ratuje, strasno je kad se ubijaju(kolje, muce, siluju), civili, djeca, starci i sl.