06-02-2005, 09:28 AM
Quote:Hercegovavac bilo je zlocina na sve strane, ali pravdati jedne zlocine drugima je glupost, a pogotovo nepriznavanje istog.
Знам јер сам их гледао својим очима и то понављам РАТ је и свако је најебао ко је имао несрећу да падне шака непријатељу!!!
Нико не правда злочине, само је ситуација таква да се удара по једној страни учесника рата, док се другој натура статус "жртве" и чему то води? Води још једном рату, ето чему...врзино коло се наставља, јер се у биХ враћа ситуација на ону од "92-ге. Ви не можете да схватите СРБИ неће са вама у унитарну БиХ, а ви их силом тјерате!!!
Друга ствар је тужба БиХ!!! Питам се што не оптужисте хрватску војску која је "92-ге упала у Херцеговину и "95-те у Крајину?
Зашто нисте остали у СФРЈ?
Ово је политика да се РС прогласи геноцидном и утопи у унитарну, али сте се сви зајебали од онога који то проводи до послиједњег муслимана из просто једнога разлога-народа у РС!?
Зар мислиш да су моји гинули да би остали у једној држави са тобом?
Quote:Jos ima ljudi eto da ne vjeruju da je pobijeno preko 8000 ljudi. Za mjesec dana bice ukopano novih 500 tijela gdje ce ukupan broj ukopanih biti blizu 4000.
Игра бројевима!!!
Quote:iz jedne grobnice gdje se vide tijela(u raspadu) malog djeteta(2-3god) u narucju majke.
Стравично!!!
Да ли сам ти причао када смо ушли у српско село Бјеловиће које су послије повлачења ЈНА заузели твоји?
Quote:Dražen Erdemović (izdržao kaznu), Radislav Krstić (35 godina), Dragan Jokić (7 godina), Vidoje Blagojević (18 godina), Momir Nikolić (27 godina) i Dragan Obrenović (17 godina).
Ко их осудио она спрдња од суда?
Quote:Sto se Kazana tice definitivno je bilo zlocina, mislim da su govorili(nasi mediji) oko 50tak(mozda ni toliko) ubijenih Srba i osudjena su dosad 2 pripadnika te jedinice za ta ubistva, a kada su cacu pokusali uhapsiti ubio je 9 ljudi iz armije bh, tako da su ga na kraju ubili.
Видиш о томе се ради!!!
Сребреница "8 000" хиљада, Сарајево, муслимански дио града (Срајево је био подјељен град) побијених "50" Срба, пријатељу зајебао си се мало и показујеш свој субјективизам!!!
Ако ти кажем да словом и именом стоји 10 000 побијених Срба у муслиманском дијелу града, да ли ћеш ми вјеровати?
Зар постоји још неко ко не зна или не жели да зна да су муслимани у свом дијелу града убили 10 000 Срба?
Да ли знаш која метода убијањља је "ЛЕТЕЋИ СРБИН"?
Колико су ти осуђени провели у затвору послије правоснажне осуде и на колико су осуђени?
Ја ћу ти рећи:
НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ ДАН!!!
Причаш са неким ко је био ту, према томе мени не можеш да продајеш муда за бубреге!!!
Quote:E sad zasto se Srebrenica 3 godine rata odrzavala u opsadi, a pala za 7 dana, kada su glavnokomandujuci izasli iz nje je druga prica
Да ли си гледао филмове које је Орић снимао при упаду из те "заштићене зоне" у српска села при чему је клано све живо, од беба до стараца, а све лијепо стоји на тракама!!!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!