06-01-2005, 11:50 PM
Danas, 1.juna na B92 su pustili snimak STRELJANJA muslimana iz Srebrenice!
Alo, momci, o cemu vi ovde pisete i pricate.Bio sam u blizini Srebrenice za vreme rata, i znam sta se desavalo, ne onda kada se definitivno dogodio masakr, ali malo pre toga. Alo momci... Da li ste ikada razmislili sta se to dogodilo nama Srbima da pravimo zverstva koja nam nikada kroz istoriju nisu bila svojstvena??? Da li ste ikada razmisljali ko je ta zverstva u nase ime radio i zasto??? Zverstava nad nama je previse bilo, ali, da li mi treba da budemo isti kao zlocinci sa druge strane??? Da li,ako u Boga verujete mislite da je to u redu??? Pretpostavljam da ste jos mladi, i da cete jednog dana shvatiti ovo sto sam napisao.Deda mi je bio cetnik, i nemojte olako cetnisko ime u usta uzimati, jer da bi ste to mogli, onda morate znati Cetnicku etiku i kodekse, a u njima zlocina i zverstava NEMA!!! Nemojte ako za Boga znate. Zbog takvih prica koje je proturala Udba i DB jos uvek ne mozemo ubediti ljude sta je stvarna istina o Cetnicima i pokretu Dragoljuba Draze Mihailovica. I nemojte molim vas opravdavati zlocine i zlocince. Isto je za mene ubiti i jednog coveka i 100 njih. Kazete da mediji u Srbiji stalno pricaju o zlocinima koji su cinjeni u nase ime. Pa prvo se mi moramo suociti da je takvih bilo medju nama, zbog nas samih i nase istorije i predaka,koji su nam bili ponos bas zbog toga sto nisu bili genocidni i sto su bili pravi vojnici i cestiti ljudi. Cak i onda kada su ih u jame i bezdane po tvojoj Hercegovini bacali, nozevima klali po Jasenovcu ili streljali na Banjici, Starom Sajmistu, Kragujevcu... I jos nesto, da li ovde neko moze da mi objasni zasto je neko, na samom kraju rata u Bosni ( padom Srebrenice zaokruzen je srpski prostor i ociscena oblast pored Drine ), pobio, nebitno koliki broj ljudi, da li hiljadu ili 8??? A bolje da ne pricam o streljanjima u Bratuncu, a verujte da dobro znam, u to vreme sam bio u Ljuboviji... Razmislite dobro pre nego sto me svi napadnete na ovom Forumu,jer, video sam ubijanja dovoljno za 10 zivota, i veoma dobro znam o cemu Vam pisem i govorim.
Pozdrav

Pozdrav
H,DA MI JE ZA JOS JEDNO PIVO!!!