05-27-2005, 06:54 PM
Quote:E ljudi zaista ne vidim sta koji kurac pominjete tu srebrenicu, da je bilo genocida ko sto muslimani kazu, nebi bilo svedoka, a posto ima svedoka znaci genocida nije ni bilo
Dovoljno je recimo da otkriju masovnu grobnicu gde su bacali ubijene pa da se razotkrije kako je, kad i koliko ljudi ubijeno.Takodje se zna cija je vojska recimo u to vreme bila u Srebrenici, ko je komandovo njom i sl.Trece netreba zaboraviti ni na domace izdajnike koji ce za lovu priznati sve.Jednostavno ima mnogo nacina da se saznaju detalji nekog zlocina.Ja licno mislim da je ovaj broj zrtava u Srebrenici preuvelican, jer ta kasaba zvana Srebrenica pre rata nije imala vise od 8.000 stanovnika i apsolutno je nemoguce da je pobijen ceo jedan grad.Ali sta ti je propaganda.Ispade da je Srebrenica jedino mesto gde su ljudi masovno pobijeni i non stop se spominje u medijima, kako bosanskim,hrvatskim i belosvetskim tako i nasim (zahvaljujuci placenicima poput Kandicke i slicnih), i onim ispranim mozgovima koji veze nemaju s ratom u Bosni misleci da su nesto pametniji i napredniji od ostalih time sto ce reci 'jest mi Srbi smo najveci krivci zbog svih ovih ratova i treba da se ceo zivot klanjamo i izvinjavamo susedima za zla koja smo im naneli'.U medjuvremenu niko ne spominje razne zlocine koji su tokom rata ucinjeni nad Srbima, kao npr. desetine zlocina koje je pocinio Naser Oric u selima oko te iste Srebrenice (sto je i bio povod za onakvu reakciju Srpske vojske), ili recimo niko ne spominje zlocine koji su pocinjeni u Sarajevu tokom rata gde je nestalo od 7000-10000 srpskih civila u logorima tipa 'Kazani' i sl.Jedno je jasno nekome to ne odgovara i ti zlocini ce se zanemariti i zaboraviti a narodu ce se i dalje poturati prica o Srpskom genocidu sto upravo cine Natasa Kandic & co.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda