05-25-2005, 07:01 AM
Quote:Od zadnje tri sezone mi smo u dve ostali bez trofeja sto je sramota za jedan klub kakav je Crvena zvezda. Tzv. 'prvu ekipu' boli kara, lafo su se nesto trzali u fazonu 'posle decembra' i te fore.
А шта си ти СРАМОТО И ПИЧКО урадио да помогнеш клубу какав је Звезда?! Пардон, НАВИЈАЧУ!
И ајде одговори ми ако знаш КАКАВ је то клуб Црвена звезда и захваљујући КОМЕ је "такав" то клуб?
Живиш у земљи у којој је "НОРМАЛНО" да фудбал воде власници кладионица, народне лутрије и подземља? Живиш у земљи у којој су УБИЈЕНИ председници неколико клубова а један протеран...УБИЈЕН председник ФССЦГ, УБИЈЕН Премијер...Живиш у земљи у којој је НОРМАЛНО да државна полиција пуца насумице у децу само зато што су ДЕЛИЈЕ!
КОГА БРЕ ТИ ПРОЗИВАШ ОЛОШУ УСРАНИ?!?
Питање за све : Шта је ова Држава урадила да помогне клубу КАКАВ је Звезда?
Осим што још увек НИЈЕ усвојила Закон о Спорту, тако да нико живи неће да се зајебе да са стране уложи капитал у Звезду, док се то не среди. Али зато ја Закон против навијача преко ноћи усвојен? Зар вам ту ништа НЕ СМРДИ?
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)