05-25-2005, 01:08 AM
Quote:e a kako bi bilo da im prva ekipa ponovo da rok do decembra 2005? Mozda ce nesto da urade.....
Cekajte, pa ovo je samo proces tranzicije ekipe. Za koju godinu svi ce oni igrati mnogo bolje nego sada. Nemojte biti nestrpljivi.
Boskovic u Zvezdi hahahhahahahahhahahaha
Dok ima na zalost korumpiranih likova na severu koji mogu da isciste bandu ali nece jos cemo mi da gledamo rokove ne samo do decembra ove godine. Samo me zanima sta ce sada da radi uprava za vreme leta? Kako ce uspeti da opet premazuje oci nasim likovima sa severa? Zanimljivo ce biti jer para nema ali ne sekiram se ja, smislice oni vec kako da nas prebace zedne preko vode.
Ode sve u kurac... Meni je iskreno receno drago da se ovo desilo jer se nadam da ce se proces kompletnog remonta FK brze desiti. A ako ni ovo nije dovoljno sto se danas desilo u kupu onda je tu kup UEFA na jesen gde ce neki neznani klub ponovo popravljati gol razliku na nama. Bas me zanima dokle ce prva ekipa da tolerise ova sranja.....
I nemoj neko da je nesto pisnuo protiv Dzaje. Hajde da vidim da se neko usudi da vice nesto protiv Dzaje u zadnjem kolu protiv Zeleznika. Dzaji je dozvoljeno da kenja po nama a mi cemo ko ovce, cutati i trpeti naseg pocasnog predsednika, Kajzera Franca Bekembauera.
Ako ikada saznam ko si polomicu ti svih 206 kostiju u tvom nakaradnom telu. A ti bi sada znao odgovor zasto da si bio danas na utakmici.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.