12-12-2003, 09:22 AM
O brate mili moj...sta covijek mora da dozivi!!
JEZGRO,pa ti si stvarno konjina nevidjena
A onaj tvoj topic (Prva ekipa Delija) na BBB Forumu "Birtija" to samo potvrdjuje...
Ali jedno pitanje,ali zelim realan odgovor:
Cuo sam te tog dana sa momcima iz Kranja i sami su rekli,da je grad pun kurac Hrvata.
Jeli bi ti stajo sa svojom ekipom na crtu,ako znas da imas 3000 neprijatelje oko sebe,koji jedva cekaju da ubiju Boga u tebi???
Ma da sigurno....razvalio bi ih,dok si rekao "keks"
A sta se tice zastave....tema je vec million put prozvacena,ali ipak:
Tog dana je bilo dosta drugih Hrvata na plivalistu....gdje su oni bili,da odbrane svoja braca??? :zbunjen :zbunjen
A akcija se dogodila blizu samog plivalista.
A onim debilima,koji su nosili zastavu nije falila ni dlaka sa glave...sem zastave
i "cao djaci"
A ponovo ti postavljam jedno pitanje:
Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...
JEZGRO,pa ti si stvarno konjina nevidjena
A onaj tvoj topic (Prva ekipa Delija) na BBB Forumu "Birtija" to samo potvrdjuje...
Ali jedno pitanje,ali zelim realan odgovor:
Cuo sam te tog dana sa momcima iz Kranja i sami su rekli,da je grad pun kurac Hrvata.
Jeli bi ti stajo sa svojom ekipom na crtu,ako znas da imas 3000 neprijatelje oko sebe,koji jedva cekaju da ubiju Boga u tebi???
Ma da sigurno....razvalio bi ih,dok si rekao "keks"
A sta se tice zastave....tema je vec million put prozvacena,ali ipak:
Tog dana je bilo dosta drugih Hrvata na plivalistu....gdje su oni bili,da odbrane svoja braca??? :zbunjen :zbunjen
A akcija se dogodila blizu samog plivalista.
A onim debilima,koji su nosili zastavu nije falila ni dlaka sa glave...sem zastave

A ponovo ti postavljam jedno pitanje:
Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]